فیله مرغ کریسپی
♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥
تنها ترین تن هاخداست که هیچ تنهایی را تنها نمی گذارد.
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:10 :: نويسنده : *mn*

مواد لازم برای دو نفر :

نصف سینه مرغ

آرد : 2 لیوان متوسط
تخم مرغ یک عدد
کورن فلکس ریز شده یا آرد سوخاری برد کرامب  یک لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم

طعم دهنده برای از بین بردن بوی مرغ فلفل دلمه سیر آبلیمو به دلخواه

آرد 2-3 قاشق غذاخوری

در ابتدای کار سینه مرغ رو به فیله های دو سانتی متری برش میزنیم.

 


روش اول پخت:

1. فیله ها را توی مقداری آب و سیر میپزیم.

2. فیله ها را آبکش میکنیم.

3. تخم مرغ و آرد و مقداری نمک و فلفل را مخلوط میکنیم. مقدار آرد به حدی باشه که خمیر مورد نظر غلطتی شبیه به ماست خامه ایی داشته باشه.

4. فیله ها را توی مایع بالا میغلتانیم.

5. فیله ها را از توی مایع بالا بیرون آورده و توی پانکو میغلتانیم.

6. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

روش دیگر:

1. فیله های مرغ را توی آبلیمو سیر له شده و یا فلفل دلمه له شده و مقداری نمک به مدت 12 ساعت میخوابونیم.

2. تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه هم میزنیم.

3. فیله ها را بعد از استراحت دوازده ساعته بیرون می آوریم و توی تخم مرغ می زنیم.

4. فیله ها را از توی تخم مرغ بیرون آورده و توی پانکو میغلتانیم.

5. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

روش دیگر:

1. فیله های مرغ را توی آبلیمو سیر له شده و یا فلفل دلمه له شده و مقداری نمک به مدت 12 ساعت میخوابونیم.

 

2. تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه هم میزنیم.

 

3. فیله ها را بعد از استراحت دوازده ساعته بیرون می آوریم و توی آرد میغلتانیم.

 

4. فیله های آغشته به آرد را توی تخم مرغ زده شده میزنیم.

5. فیله ها را از توی تخم مرغ بیرون می آوریم و توی پانکو مغلتانیم.

 

6. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

این سه روش پخت این فیه های خوشمزه بود به جای برد کرامب همونطور که توی مواد لازم گفته شد میشه از کورن فلکس استفاده کرد که برای اینکار اول کورن فلکس ها رو باید کمی خورد کرد.

من خودم از روش دوم استفاده میکنم بسیار خوشمزه س و همونجور که میبینید فیله مرغ کاملا مغز پخت شده و نیازی به آبپز کردنش نبود. ولی خب هر کس بنا یه سیلقه ش میتونه اینو درست کنه.

اینم عکس آرد های سوخاری برد کرامب یا پرپری یا پانکو

امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید.


برچسب‌ها: فیله مرغ کریسپی, شام ساده, مرغ سوخاری, غذاهای ساده و راحت, غذای دانشجویی


 + نوشته شده در  چهارشنبه 15 آذر1391  توسط طاهره حمزه ئیان  آرشيو نظرات


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





كد ماوس


دریافت کد پرواز حباب ها